На родителските срещи раздават брошури за превенция срещу наркотиците

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:21 / 15.09.2014
3530
Превенция употребата на наркотици е една от дейностите, които развива младежката организация на Български Червен кръст. През тази година екип от доброволци, подкрепен от РИО - Варна и дирекция "Превенции" на Община Варна, реши да насочи вниманието на родителите към този проблем. С професионалното участие на лекари специалисти от Наркологичното отделение на МБАЛ "Св.Марина" беше разработена информационна дипляна за ефекта на наркотиците върху човешкия организъм при еднократна и хронична употреба. В дипляната има и координати на Превантивно-информационен център за безплатни консултации.

Над 22000 дипляни бяха предоставени в 52 основни и средни училища на територията на град Варна. Молбата и призива на доброволците от БМЧК - Варна е към директорите, педагогическите съветници и класните ръководители на учениците от 5-и до 12-и клас. На родителските срещи в началото на учебната година да предоставят информационните брошури на родителите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Кирил Петков след катастрофата: Возих се на задната седалка в кол...
ОДМВР-Варна: Неправилна маневра и отнето предимство са причините ...
Пиарът на "Промяната" качи страшна снимка от мелето край Аксаково...
Пренасочват движението в посока Варна заради катастрофата с кола ...
Варненската полиция пътува към мястото на катастрофата с Кирил Пе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).