Набирането на идеи за талисман на Варна 2017 продължава

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:03 / 29.06.2016
925
Сдружение "Варна - Европейска младежка столица" удължава срока на конкурса за изработване на талисман за титлата на града през 2017 г. до 10-ти юли.

В инициативата могат да се включат младежи до 29-годишна възраст. Кандидатите трябва да изпратят предложенията си с мотивирана обосновка на info@varna2017.bg и да посочат възможност за обратна връзка.

Сдружение "Варна - Европейска младежка столица" дава пълна свобода при избора и визуализацията на талисмана. Постъпилите предложения ще бъдат подложени на гласуване на страницата на Варна - ЕМС 2017 във фейсбук, а крайният подбор ще бъде определен въз основа на събраните преференции от членовете на Управителния съвет на сдружението. Победителят ще получи грамота за принос в развитието на младежкия сектор във Варна, съобщиха от дирекция "Образование и младежки дейности".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ремонт на тръбата за Варна спира движението в ключов участък на А...
Супер новина за всички малчугани във Варна!
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).