Над 1000 деца закриха Европейския фестивал "Силата на песента“ в "Камчия“

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:14 / 06.06.2019
3302
В уникалния за България Амфитеатър на комплес "Камчия“ се проведе тържествено закриване и награждаване на участниците в Европейския младежки музикален фестивал "Силата на песента“, който тази година събра над 1000 талантливи деца. 

Участниците във фестивала бяха наградени от Председателя на секцията на училищата с профилирано и разширено изучаване на музика /СУПРИМ/ – Величка Николова и Президента на Европейската музикална асоциация – Филип Деларун. 

Награди за специални заслуги във фестивала получиха Християна Харалампиева и Людмила Головина, които смяха цялата публика с изпълненията си. Изпълнителният директор на комплекс "Камчия“ – Николай Недялков награди двете деца с  безплатно участие в най – новата авторска програма на комплекса – Академия "Шоубизнес“, създадена да развива таланта на децата.

Церемонията завърши с предаване на щафетата за организиране на следващия Фестивал "Силата на песента“. Председателя на СУПРИМ  –  Величка Николова връчи щафетата на Президента на Европейската музикална асоциация – Филип Деларун.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).