Надраскаха вратата на основател на ДПС във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:58 / 07.09.2010
814
Вандали са надраскали входната врата на един от основателите на ДПС във Варна. С черен спрей по стената на стълбищната площадка е изписано Алкайда Джихат и Али Риза бей. Инциднетът станал през нощта на 5 срещу 6 септември в жилищен блок във варненския квартал "Владиславово".

Не сме чули нищо през въпросната нощ, каза  Мустафа Мюмюн. Той живее в апартамента заедно със съпругата и внукът си. Живеем във входа, откакто е построен блока и с никого нямаме пререкания. Ние сме добри съседи и недоумяваме какво е накарало някой да постъпи така, допълват те.

Надписите са притеснили семейството. Хората са притеснени и свързват вандализма срещу тях с проявите на расизъм и футболно хулиганство, които от известно време безнаказано демонстрира агитката на футболния отбор от село Тополи. Те са подали сигнал в районното кметство "Владиславово", но отговор до този момент нямат. Пострадалите дори обмислят вариант да си поставят камера на входната врата.

Мустафа Мюмюн е един от основателите на ДПС във Варна. Той обаче не пожелал политическа кариера, а предпочел да работи. Голяма част от живота си, Мустафа е бил главен готвач на стола в един от Девненските заводи.

Източник: Днес +


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Как едно варненско семейство започна успешен бизнес в Гърция
Варненските шофьори ще са доволни днес
Дъжд и облаци днес над Варна
Важно за варненци! Има промени в организацията на движението днес...
Очаква в Община Варна да постъпят нови средства
Отличиха варненска директорка с наградата "Св. Иван Рилски"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).