Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Наемат 15 стажанти по "Старт на кариерата“
Автор: Екип Varna24.bg 17:16 / 29.09.2015Коментари (0)816
©
Младежите до 29 години могат да кандидатстват по програмата "Старт на кариерата" 2015, която се реализира от Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта. Крайният срок за подаване на документите е 23 октомври.

Програмата дава възможност на 1 059 млади висшисти в рамките на 9 месеца през 2016 г. да придобият трудов стаж и опит по своята специалност в различни институции в цялата страна, пише "Черно море".

За Варна, Белослав и Аксаково местата са общо 15, съобщиха от Регионалната служба по заетостта. Търсят се информатик за тел.112, здравен инспектор за РЗИ, места са обявили също РИОСВ, Териториалното статистическо бюро, Инспекцията по труда. В община Варна ще бъдат назначени 2-ма стажанти - в дирекциите "Местни данъци" и "Управление на човешките ресурси". Областната управа също търси двама млади висшисти, като единият трябва да е икономист.

В страната работните места са общо 576 за министерства (включително техните агенции и териториални поделения), 59 за областни управи и 424 за общински администрации. Търсените от работодателите специалисти са в сферата на социалните, стопански и правни науки, информатиката, компютърните науки, архитектурата, строителството, аграрните науки и ветеринарната медицина.

Кандидатстването става в дирекциите "Бюро по труда" в цялата страна. За участие в програмата, могат да заявят желание всички младежи на възраст до 29 години, с придобито висше образование, но без стаж по специалността, което да обосновава кандидатурата за конкретното място.
Пълният списък на обявените работни места по процедурата, условията и необходимите документи за кандидатстване могат да се намерят на интернет-страниците на Министерството на труда и социалната политика и на Агенцията по заетостта.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Наводнения 2024
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: