Наглец от класа! Вижте какво направи този шофьор с варненски полицаи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:39 / 22.11.2018
4010
На съд с обвинителен акт на Районната прокуратура във Варна е предаден 46-годишният Валентин Г. за управление на автомобил след употреба на наркотици – престъпление по член 343б, ал. 3 от НК, което се наказва с лишаване от свобода до 2 години.

Автомобилът на подсъдимия бил засечен на 11 септември 2017 г. около 10 часа от полицейски служители и спрян за проверка, тъй като се движел без включени светлини. За нарушението Валентин бил санкциониран с фиш.

В късния следобед на кръстовище по бул. "Сливница“ полицейският екип, санкционирал подсъдимия, и автомобилът на подсъдимия се оказали в две съседни ленти. Валентин Г. забелязал служителите на реда, които по-рано му издали фиш на нарушение, извадил ръката си от прозореца на колата и показал неприличен жест към полицаите. Снимал ги и с телефона си.

С подаден светлинен и звуков сигнал полицейският екип указал на Валентин Г. да спре автомобила си. Предприета била проверка с техническо средство за отдалечен достъп, но технически проблем я забавил. Тогава подсъдимият започнал да отправя обиди към служителите на реда. Валентин бил отведен в полицейско управление, където бил тестван с дрегер за употреба на алкохол и наркотици, който отчел положителен резултат. Отведен бил и за кръвна проба.

Още същия ден мъжът бил предаден на съд по Указа за борба с дребното хулиганство за обидите и неприличния жест към полицейските служители. С решение на Варненския районен съд му била наложена глоба в размер на 100 лева.

Заключението на съдебно-химическата експертиза на кръвната проба  е, че Валентин Г. е управлявал след употреба на марихуана, което обяснило и поведението му.

Предстои делото срещу него да бъде насрочено за разглеждане във Варненския районен съд.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).