Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Наглеци нахлуха с "Мерцедес" и "БМВ" по алея в Морската градина
Автор: Екип Varna24.bg 11:56 / 11.05.2016Коментари (5)2947
©
Нагли шофьори с "Мерцедес" и "БМВ" опитаха да преминат през пешеходците по Алеята на спортната славата в Морската градина на Варна. За скандалния случай съобщи Нова ТВ, която се позова на сигнала на Владимир Георгиев, който излязъл на разхождка в неделния следобед със семейството си. След като се опитал да направи забележка на водачите на лъскавите возила, че мястото е пешеходна зона, шофьорът на едната го "подпрял" така, че той се озовал върху капака на колата с бебешка количка в ръцете. Мъжът получил подкрепа от насъбралите се веднага други граждани, при което наглеците зад волана на двете коли отстъпили, обърнали ги и се върнали назад, показвайки им на раздяла среден пръст.

Ето и пълния текст на сигнала на Георгиев: "Днес излязохме на разходка със съпругата ми и детето в Морската градина на Варна и за съжаление станахме свидетели на безобразна наглост на Алеята на спортната славата (позната още като Станчовата алея). Два автомобила се опитаха да влязат по Алеята на спортната слава. Казах им, че това е пешеходна зона и им посочих знака. След това отстъпихме малко, за да обърнат, но водачът на БМВ-то продължи напред и след като не му направихме път, ме блъсна с колата, така че седнах върху капака, а в ръцете ми беше количката с едногодишния ни син. 

В този момент преминаващите хора ни подкрепиха, при което двете коли в крайна сметка отстъпиха, обърнаха и се върнаха назад, показвайки ни среден пръст. Впоследствие разбрахме, че крайната им цел е била "Вила Буров", която е по Алеята на около 200-300 метра от мястото на инцидента. За тези, които не знаят, до "Вила Буров" има автомобилен път и паркинг. Но, разбира се, друго си е да минеш по алеята сред няколкостотин пешеходци, да паркираш точно пред ресторанта, за да те видят всички, а после обратно, отново през хората. Тази случка като цяло никак не ме изненадва, но смятам, че за нас е дошъл момента да спрем да толерираме подобно нагло поведение. 

Направи ме горд все пак факта, че зад гърба ни застанаха около 20 непознати. Надявам се, че ще бъдат взети мерки срещу тази груба проява на наглост и неуважение към хората по пешеходните алеи", казва още възмутеният варненец. Той е приложил снимки на нарушителите и карта, на която е отбелязано мястото на случилото се, като добавя, че точното време е 15,02 часа на 8 май."









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Vili Jordanova
премахни филтъра

0
 
 
А според вас госпожо ,как мислите,какво би направила полицията?! Полицията за всяко провинение отчет ли да ви дава?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: