Нагли роми тарашат чужди моряци във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
11:08 / 15.06.2015
2199
За поредна година нагли роми лъжат чужди моряци във Варна, предлагайки им обмяна на валута на "преференциални" курсове. В края на миналата седмица сирийски моряци от кораб ALMUHIEDDINE, който се намира във Варна, са измамени с близо 300 долара, пише Maritime.bg.

Срещу сумата получили няколко стари банкноти по 50 лева. Моряците от машинната команда на бълкера усетили бързо, че са измамени. Те опитали да направят покупки в магазин в района на ЖП гара - Варна, но парите им не били приети. Сирийците се върнали до митницата и граничния пункт на пристанището, но не получили абсолютно никакво съдействие.

"Граничарят просто вдигна рамене, дори се изсмя", коментира един от измамените сирийски механици. "И преди съм бил във Варна, много ми харесва градът, не съм очаквал да ме измамят по този начин", добави разгневеният сириец.

За положението в Сирия Хамодех каза, че няма думи, с които да опише случващото се.

"Западът ни мисли за глупаци. Няма човек в Сирия, който да не съзнава, че случващото се е под диктовката на САЩ, Израел, Турция и ОАЕ", разпалено разказваше сириецът, който показа и богати познания за историята на страната ни.

"Същото направиха в Либия, Египет, Украйна!", отсече той и добави: "Дано във вашата страна не се случи подобно нещо, изведох децата си от родния си град, но не мога да ви кажа къде са сега", каза той и показа снимки от пристанищния град Латакия.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).