Наградиха най-силните поп изпълнители в ММК "ART STARS-Звезди на изкуството"

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
17:02 / 08.09.2019
2430
Приключи конкурсът за поп пеене в рамките на Петият Международен музикален конкурс "ART STARS-Звезди на изкуството". 

"Чухме най- силните участници от създаването на конкурса. Конкуренцията беше голяма, но и наградите бяха много. Журито в състав Хайгашод Агасян - председател и членове - Нелко Коларов и Славин Славчев присъдиха Гран при на Александър Петров от Добрич и Гран при джуниър на Жаклин Костадинова от Бургас. За участие във втори етап от националната селекция за български участници в престижния конкурс “ Славянски базар" във Витебск бяха класирани Жаклин Костадинова от Бургас и Никол Петковска от Пловдив. Първите награди бяха 10, вторите -13, третите -10. Имаше много специални награди, покани за участие в международни конкурси в чужбина. Свои награди раздаде и Детското жури. Гала концертът премина с препълнена зала, много овации и емоции", сподели след Гала концерта снощи в Младежкия дом на Варна създателят на конкурса Мила Маврова.  

Припомняме, че Гала концертът в категория "Класическо пеене" е тази вечер от 20 часа в Концертното студио на Радио Варна. 

Конкурсът е част от календара на Министерството на културата и се организира от Фондация "Звезди на изкуството" и Inner Wheel България. Престижната и популярна в страната и чужбина музикална надпревара се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна, чрез Фонд "Култура“ , Община Аксаково,“ Обществен дарителски фонд за Варна“, Солвей Соди –Девня , "Магазини 300“. Конкурсът се подкрепя и от много други организации и фирми като Асоциация "Булгарика“, Музикална къща "Factor", Shiho -import-export, рекламна агенция Protema  и др. Те предоставят художествени картини, професионални микрофони, предметни награди и др.

Varna24.bg е медиен партньор на събитието.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).