Наградиха офицери от Военноморските сили

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
08:49 / 02.12.2020
1608
На 12 ноември 2020 г. след церемонията по подписване на договора по проекта за "Придобиване на многофункционален модулен патрулен кораб за ВМС“ с компанията “Fr. Lürssen Werft“ GmbH&Co, за активна дейност в процеса на преговорите и изготвянето на окончателния проект на договора министъра на отбраната награди:

- флотилен адмирал Георги Пенев - заместник-командир на Военноморските сили с Почетен знак на Министерството на отбраната "Свети Георги“ I степен;

- капитан І ранг Галин Манев - началник на отдел в Щаба на Военноморските сили с награден знак на Министерството на отбраната "За доблестна служба“;

- капитан І ранг Ангел Вълчев - началник на отдел в Щаба на Военноморските сили с награден знак на Министерството на отбраната "За доблестна служба".

Вчера, 1 декември 2020 г. на церемония в Щаба на Военноморските сили, за активна дейност в процеса на преговорите и изготвянето на окончателен проект на договор за придобиване на два многофункционални модулни патрулни кораби със заповед на командира на  ВМС бяха наградени :

- капитан IІ ранг Данислав Йорданов - от военно формирование 34400 с предметна награда морски сувенир ;

- капитан ІІІ ранг Жасмин Хубенов - от военно формирование 34400 с предметна награда морски сувенир.

На същата церемония със заповед на командира на  ВМС за постигнати високи резултати и проявен професионализъм в досегашната си служба беше наградена с предметна награда морски сувенир подполковник Невена Кирилова от военно формирование 34400, а капитан III ранг Калоян Петков беше повишен в звание "капитан II ранг“ и назначен за командир на военно формирование 32300. Досегашният командир капитан II ранг Димитър Димитров ще заеме длъжност в Щаба на ВМС.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).