Наградиха военни от Варна за проявена гражданска доблест при спасяване на човешки живот

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:08 / 30.09.2020
2221
Вчера, 29 септември 2020 г. в Щаба на Военноморските сили в присъствието на командира на ВМС контраадмирал Кирил Михайлов, командирите на военни формирования от Варненския гарнизон и личния състав на Щаба на ВМС, за активно участие при изпълнение на задачи в помощ на населението в зимни условия, обезвреждане на боеприпаси, транспортиране на пациенти за спешно лечение, оказване на помощ на структури на държавната и местна власт в условията на въведените противоепидемични мерки заради разпростанението на COVID-19 и за проявена гражданска доблест при спасяване на човешки живот бяха наградени от министъра на отбраната:

С награден знак за доблестна служба за офицери капитан III ранг Красимир Панайотов Дамянов от в.ф. 28580 - Варна.

Капитан Атанас Руменов Георгиев от в.ф. 36940 - Варна.

За активно участие в изпълнението на задачи в помощ на населението и проява на гражданска доблест при спасяването на човешки живот с предметна награда сувенирен нож "Манлихер“ на поставка бяха наградени от началника на отбраната:

Капитан Христо Иванов Радкев  от в.ф. 36940 - Варна.

Капитан Хараламби Георгиев Сертев от в.ф. 36940 - Варна.

За проявена бдителност, гражданска доблест и психическа устойчивост с предметна награда "Морски сувенир“ беше награден от командира на Военноморските  сили  старши  лейтенант  Николай  Пламенов  Николов от в.ф. 54830 – Варна. 

Вчера в Щаба на Военноморските сили на посещение беше и посланикът на Великобритания в Р България Негово високо превъзходителство г-н Роб Диксън. Целта на посещението беше запознаване с командването на Военноморските сили и визия за сътрудничество между двете страни.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).