Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Наградиха военнослужещи от Варна по случай 139-годишнината на ВМС
Автор: Пламена Николова 16:05 / 09.08.2018Коментари (0)5185
В навечерието на празника на ВМС отличени военнослужещи и цивилни служители бяха наградени на тържествена церемония в щаба на флота от областният управител на Варна Стоян Пасев, зам.-кмета на града Пейчо Пейчев и главнокомандващия ВМС контраадмирал Митко Петев, предаде репортер на Varna24.bg.

"Всеки празник на флота е повод да погледнем към пътя, който е извървян, към настоящето и бъдещето, за да разберем, че те са едно цяло. Това, което е направено ни помага да бъдем такива, каквито сме. Това, което сега правим залага жалоните, по които ще крачим. Ето защо ВМС могат да бъдат доволни и спокойни, че при такъв извървян път освен достойно настояще ще имат и светло бъдеще. Гаранция са хората, които служат в редовете на ВМС, хора, отдадени на морската идея и службата си, интелигентни, с такт и изключително висока мотивация и осъзнат дълг. За което Ви благодаря! Вие сте причината този празник да бъде светъл. Използвам случая да благодаря на г-н Пасев за високото признание и наградата за заслужилите офицери, старшини и служители. Чувствата са взаимни, защото отговорностите са взаимни. Празниците и делниците са споделени. Нашите служители ще бъдат винаги там, където дълга ги зове и можете да разчитате на тях. Уважаеми г-н Пейчев, приемете благодарности, към Община Варна, която е наш добър партньор. Няма събитие в града, на което ние да не сме съпричастни. Ваше високо благоговенство, благодаря от името на всички моряци за благословиите и добрите думи, които получаваме от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, благодяря на Митрополията за това, че винаги сте с нас в премеждия и изпитания, както и в празниците. Като хора отдадени на честта ние знаем какво означава да бъдеш отдаден на една религия, на един дълг и това става само когато е подкрепено от дълбока вяра. ", каза контраадмирал Митко Петев.

Той подари на областния управител, зам.-кмета и представителят на митрополията флагът на ВМС. Като дар от Митрополит Йоан пък ВМС получиха икона на Христос. 

Ритуалът по награждаването вижте във видеото!









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: