Нагъл обир на магазинче във Варна, майка разпозна в крадеца сина си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:44 / 21.01.2016
2751
За пореден нагъл обир на квартален магазин за хранителни стоки сигнализира зрител на Нова ТВ. Майка, клиент на магазина, разпознала сина на снимка, която алармира за крадец в търговския обект.

"Момчето е влязло в магазина, започва да си говори с колежката за около 10 минути. През това време тя обслужва няколко други клиенти. Той си взима две тарелки със сладки, оставя ги на касата и когато стига на касата, иска сладки за вкъщи от другата витрина. През това време той обира касата", разказа за "Здравей, България" продавачката Емилия, която в момента на обира не е била на работа, но гледала записа на обира.

"Ние го имаме сниман на камера и разпечатахме снимката. Майка му го разпозна, когато дойде да пазари при нас и го прати да дойде в магазина. Оказа се, че той познава и други деца, които са крали от магазина. Споразумяхме се да ни даде имената и адресите им срещу това да му закрием лицето. Повечето деца крадат по-скоро за спорта, отколкото от глад. Всеки ден се краде от магазина - един домат или половин хляб може да е, но се краде", коментират служителките в магазина.

"Веднъж дойде момче, което по принцип не взима много неща наведнъж и се усъмних. Прати ме да взема няколко сапуна и през това време той взима от поръчката цигарите и бяга без останалите покупки", разказаха още служителките.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Откриха мъртъв изчезналия журналист от Варна!
Изчезна известен журналист във Варна. Търсят го
Проблем: Положиха асфалт на мястото на смъртоносната катастрофа с...
Много плажове във Варна може да останат неохраняеми, каква е прич...
Апелативният съд гледа мярката на тъщата на Пейо Пеев
Ремонт на тръбата за Варна спира движението в ключов участък на А...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).