![](http://i.id24.bg/img/loader.gif)
ЗАРЕЖДАНЕ...
Най-добрите шеф-инструктори споделят тайни от кухнята с варненци | ||||||
| ||||||
Изкуството на суши шедьоврите, тънкостите на ефирните модерни и "а ла карт" десерти, традициите в италианската кухня, разнообразието на гурме уличната храна са само част от курсовете, които са подготвили преподавателите в CAI. А всички участници ще се обогатят с нови знания, умения, емоции и ще получат сертификати за завършен майсторски клас. Повече информация за предстоящите събития можете да намерите на фейсбук страницата Culinary Arts Institute | Facebook Шефовете Хю Бутен (Канада), Станислав Кубарев (Русия) и Калоян Колев (България) от години подготвят най-добрите млади готвачи в кулинарните специалности на ВУМ. Сред възпитаниците им са представители на близо 50 държави от цял свят. Традиционно студенти на ВУМ обират наградите в национални и международни състезания за кулинария, сред които и най-престижното родно състезание - Националната кулинарна купа на България. А в майсторските и
За да придобие нови знания и умения в първия от поредицата курсове на CAI ще се включи и варненката Мариела Чобанова, която бе част от участниците в тазгодишното издание на кулинарното риалити Hell’s Kitchen. “Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му и още по-голям от това, ако е достатъчно амбициозен и целеустремен, за да ги постигне сам! Съвършенството и качеството са изключително важни за мен и са крачка към истинския успех. Затова избрах да продължа да надграждам себе си и с нетърпение очаквам да се включа в майсторския клас за суши на Culinary Arts Institute", споделя Мариела. |
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg