Най-голямата ИТ Академия в Източна България отвори учебен център във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:13 / 05.03.2020
2647
Най-голямата ИТ Академия в Източна България AdvanceAcademy.bg откри своя нов учебен център - с 3 учебни зали със 70 места, учебна лаборатория, оборудвана с 3D принтери, дронове и микроконтролери във Варна, научи Varna24.bg.

Новината съобщи кметът на Варна Иван Портних в профила си във фейсбук, където написа още:

"През Март 2017 година Адванс Академи стартира с една зала, която можеше да посрещне едва 14 курсиста. Вече трета година се провеждат професионални обучения по Front End, Quality Assurance, PHP, JAVA , дигитален маркетинг, както и JavaScript, а с преместването на Академията в новите зали ще стартират и цялостни учебни програми за WEB и JAVA разработчици.

Адванс Академи разполага със собствена софтуерна лаборатория, а разработчиците, които са част от нея работят по различни национални и международни ИТ проекти. Преподавателите на Академията са разработили специална авторска STEM програма за деца от 1-ви до 12-ти клас, която е структурирана на няколко нива и обхваща основните езици на Уеб, блоково и системно програмиране.

Адванс Академи подкрепя развитието на всички, които искат да се впуснат в една от най-бързо развиващите се сфери в световен мащаб - ИТ сектора и Дигиталните науки. Новият учебен център се намира в офис комплекс “Планекс Бизнес център" на улица Димитър Икономов 19".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).