Наказаха пиянде, налитало на бой на кмет във варненско село

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:10 / 03.06.2021
1438
"Пробация“ и "обществено порицание“ за хулиганска проява. Непристойните хулигански действия са извършени във варненско село следобеда на 8 април миналата година, съобщиха от пресслужбата на Районен съд-Варна. На публично и оживено с хора място - до хранителен магазин в центъра на селото, техник зареждал с консумативи монтирана на открито кафемашина, когото се приближил подсъдимият.  

Под влияние на употребен алкохол, той започнал да псува и недоволства на висок глас, заради стар случай с блокирано ресто в машината. Кметът на селото, който също бил наблизо, му направил забележка, което още повече разгневило подсъдимия. Той пренасочил ругатните си по негов адрес, започнал да обижда и да се държи настъпателно, опитвайки да предизвика сбиване. За случващото се бил подаден сигнал в районното полицейско управление.

37-годишният  подсъдим има предходна съдимост. По силата на постигнато  споразумение с признание на вината, му бе наложено наказание "пробация“ за срок от 6 месеца, с провеждане на задължителни срещи с пробационни служители и периодичност два пъти седмично на регистрацията по настоящ адрес. Освен това, Варненският районен съд му наложи и наказание "обществено порицание“, което да бъде изпълнено чрез кметството по местоживеене. Съдебният акт е окончателен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).