Наказаха с "Пробация" 22-годишна проститутка от Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:55 / 27.10.2016
1061
В бързо производство, 22-годишна беше осъдена на "пробация" от Районен съд - Варна за получаване на нетрудови доходи чрез проституция.

 

 

Деянието е наказуемо по чл. 329 ал. 1 от НК. 22-годишната Мерал М. призна вината си в това, че като пълнолетно работоспособно лице продължително време не се занимавала с обществено полезен труд като е получавала нетрудови доходи по неморален начин - чрез проституция. След сключено в съдебната зала споразумение на Мерал М. бе наложено наказание пробация за срок от 6 месеца при двете задължителни мерки - срещи с пробационни служители и регистрация по настоящ адрес, при периодичност 2 пъти седмично.

Подсъдимата предлагала сексуални услуги на клиенти срещу заплащане на обществено място, като обичайно проституирала в централната част. Много нощи тя била засичана от патрулиращи полицаи да предлага секс-услуги на открито по бул. "Владислав Варненчик", в района на фото "Луна". 

Само в периода от 3 февруари до 23 юни тази година, за извършване на подобни деяния, на 22-годишната Мерал М. са били съставени общо 11 предупредителни протоколи от полицията. В ранните часове на 23 юни т.год. в същия район тя за пореден път била хваната да проституира и отведена в районното управление на МВР.

Подсъдимата веднъж вече е била освобождавана от наказателна отговорност с налагане на административно наказание - глоба в размер на 1000 лева, отново за деяние по чл. 329, ал. 1 от НК. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Важна заповед от кмета на Варна! Който я наруши - може да отнесе ...
Експерт от Варна: Язовир Елешница е в опасност, трябват спешни ме...
Близо 100 деца от цяла България бяха отличени в конкурса "Детско ...
За първи път: Пуснаха автобусни курсове тип "шатъл" във Варна
Община Варна се самосезира по сигнали на граждани за косенето на ...
Руши се район, който туристите много обичат да снимат във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).