Наказание за Георги, притежавал и укривал материали за подправяне на платежни инструменти

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:29 / 23.03.2022
1043
45-годишният Георги Петров се призна за виновен, че е пазил и укривал предмети и материали за които е знаел, че са предназначени за подправка на платежни инструменти и сключи споразумение с прокуратурата, което беше одобрено от Варненския окръжен съд, съобщиха от пресцентъра на институцията.

Страните в бързото производство приеха за безспорно установено, че в периода от 25.06.2020 г. до 27.06.2020 г. чрез няколко колетни пратки той получил, а след това на различни места пазил и укривал материали за направата на т.нар. скимиращи устройства за копиране на информация от банкови карти. Деянието е извършено в условията на продължавано престъпление.

Пред съда подсъдимият заяви, че е подписал споразумението доброволно и е наясно с последиците от него, както и че се отказва от разглеждане на делото по общия ред. Той прие да търпи наказание "лишаване от свобода“ за срок от 1 година, което се отлага с изпитателен срок от 3 години.

45-годишният мъж следва да плати и направените по наказателното производство разноски в размер на 2244,63 лева в полза на Държавата по сметка на ОД МВР-Варна в 7-дневен срок.

Постановеният съдебен акт е окончателен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Кирил Петков след катастрофата: Возих се на задната седалка в кол...
ОДМВР-Варна: Неправилна маневра и отнето предимство са причините ...
Пиарът на "Промяната" качи страшна снимка от мелето край Аксаково...
Пренасочват движението в посока Варна заради катастрофата с кола ...
Варненската полиция пътува към мястото на катастрофата с Кирил Пе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).