Намериха автентично писмо в бутилка на Офицерския плаж

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
08:57 / 20.01.2014
4271
Варненец показва автентично писмо в бутилка, което изплува на Офицерския плаж край Варна през уикенда. Писмото е написано от трима души както си личи от размитото мастило: Петър , Анита и най-вероятно Николай с хубави пожелания през новата година за изпращачите така също и за хората, които го намерят.

При подобен случай само преди седмици Англичанка, хвърлила послание в бутилка в Северно море преди 23 години, получи отговор от Холандия. Зоуи Аверянов пуснала бутилката в морето, когато пътувала с ферибот от Великобритания за Белгия през септември 1990 г. На Коледа тази година родителите й дали писмо, изпратено на техния адрес от Холандия. В плика било поставено нейното послание и отговорът. Нейното писмо гласяло: "Скъпи непознати, казвам се Зоуи Лемън. Ако ми отговорите, ще ме зарадвате. Аз съм на 10 години и обичам балета, свиря на флейта и на пиано. Имам хамстер Искричка и рибка Луничка."

Отговорът гласи:"Скъпа Зоуи, вчера докато се разхождах със съпругата си по една от дигите в Остершелде и гледах отломките, изхвърлени от морето на брега, видях малка пластмасова бутилка с твоето послание". Зоуи Аверянов каза, че е изненадана колко далече е стигнало писмото й.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Варна вече е с по-малко население от Пловдив
Коцев след срещата с ВиК - Варна и най-големите пътни строители: ...
Новата чешма на "Дом Младост" е почти готова, вижте я
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).