Наркозависим младеж беше осъден за серия грабежи на златни накити от жени

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:06 / 01.06.2016
1109
23-годишен наркозависим младеж беше осъден за серия грабежи на златни накити от жени. С присъда по реда на съкратеното съдебно следствие, Районен съд - Варна наложи условно наказаниe на 23-год. М. Алеков. След редуциране на наложеното му наказание с 1/3, той бе осъден на 2 години лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 5 години.

23-годишният М. Алеков беше признат за виновен в извършването на общо шест посегателства над жени в централната градска част на Варна, при продължавано престъпление, в периода 16 декември 2014 г. - 28 февруари 2015 г. И в шестте случая, подсъдимият набелязвал движещи се по улиците жени със златни обици, промъквал се в гръб и със сила, причинявайки болка на потърпевшите, им издърпвал накитите. Общата стойност на отнетите от пострадалите златни обици възлиза на близо 2000 лв. Отнетото при грабежите подсъдимият продавал в различни заложни къщи.

Към момента на извършване на инкриминираните деяния 23-годишният Алеков не е бил осъждан. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци трябва да знаят, че тази улица ще бъде затворена за опре...
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).