Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Народният представител от ГЕРБ Павел Христов се срещна с партийната структура  във Ветрино
Автор: Пламена Николова 19:31 / 26.10.2020Коментари (0)1705
©
Народният представител от ПГ на ГЕРБ  и административен секретар на варненската организация Павел Христов се срещна с партийния екип в община Ветрино за обсъждане на актуални въпроси и политически тенденции в страната и на местно ниво.

"Няма основания за предсрочни избори, едно експертно правителство ще трупа само негативи, а едно служебно правителство –само щети", посочи депутатът. Според него протестите в страната вече са изключително осакатени, съвсем затихващи и в тях са останали само хора с амбиции за власт и сметки как да разпределят едни милиарди от ЕС в условията на световна криза заради COVID – 19.  Народният представител припомни за голямото ограбване по време на тройната коалиция, на правителството на Пламен Орешарски в годините назад. Управляващото мнозинство  начело с ГЕРБ прави всичко възможно да отговори на очакванията на хората за върховенството на закона и законодателните промени, които са в дневния ред на обществото,  с проекта за нова Конституция и свикване на Велико Народно събрание.

"Това, което е добре за държавата, е добре и за партия ГЕРБ", каза депутатът. Оттук нататък следва да се види дали държавните или теснопартийните интереси ще надделеят при опозицията, подчерта той. Депутатът припомни, че мнозинството в парламента е стабилно, но народните избраници от БСП и ДПС не се регистрират за участие в работата.

"Държавата не може обаче да стои на пауза заради партийните им сметки, особено когато законодателните промени са изключително важни в условията на пандемия", подчерта Христов.  С актива във Ветрино беше обсъдена необходимостта от нови организационни мерки предвид ситуацията с COVID, както в предстоящите избори напролет, така и в кампанията за вота предвид  епидемиологичните изисквания да няма масови събирания и събития. Важно е широко застъпеното гражданско участие, което партията поощри на последните парламентарни и местни избори, да бъде по-активно и да се идентифицира с местните структури,  смята народният представител. Срещата във Ветрино беше на Димитровден и целият екип поздрави именика Димитър Димитров,  общински ръководител на ГЕРБ и кмет на общината.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Съдебна реформа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: