Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Народният представител от ГЕРБ Павел Христов се срещна със структурите в Дългопол и Аврен
Автор: Пламена Николова 17:19 / 06.10.2020Коментари (0)2172
©
Народният представител от Парламентарната група на ГЕРБ Павел Христов продължи с обиколките си във Варненска област. Той се срещна със структурите на партията в общините Дългопол и Аврен.

"Цветан Цветанов ми е личен приятел, но всеки да си върви по своя път", каза на срещата общинският ръководител и кмет на Дългопол Георги Георгиев във връзка с емисарите и усилията на бившия втори на партията да отцепи хора от ГЕРБ в региона. Депутатът Павел Христов увери местния актив, че правителството на Бойко Борисов и парламентът трябва и ще си изкарат мандата до редовните избори през март, защото : "започнали сме много неща, с които се гордеем, и трябва да ги довършим", беше категоричен той. Народният представител обясни, че управлението на ГЕРБ не е въпрос на инат, а на държавническа политика на редовно избран кабинет, който трябва да заложи стабилен бюджет за догодина и да продължи с взетите мерки предвид безпрецедентната криза, най-вече финансова, която се задава. Искането за оставка и служебно правителство е целта на Румен Радев за еднолична власт в държавата, посочи още Христов. Поддържаме кабинета и парламента да продължи докрай мандата си, а не да хвърли за трети път "пешкира"под натиска на улицата, категорични бяха участниците в срещата. Кметът на Дългопол посочи постигнатото във всички села в общината с подкрепа на държавата. Очаква се финансиране от МОН за пристройка на съществуващата детска градина и нова спортна площадка в село Цонево.

Малките общини имат нужда от дофинансиране, някои проекти са на финалната права с избран изпълнител, но трябват средства за реализирането им, постави въпроса кметът на Аврен Емануил Манолов, който е и общински ръководител. "За големите градове дадохме милиарди. Но в малките населени места също живеят много хора, има много деца. В бюджета за 2021 г. акцент ще бъдат малките населени места",припомни депутатът думите на премиера Бойко Борисов преди две седмици, когато прие и поздрави спечелилите на първи тур кметове на ГЕРБ, между които и победителите в двете варненски села Бозвелийско и Брестак. Кметът на Аврен Емануил Манолов отправи покана към министър-председателя да дойде на откриването на новата сграда с кметство, здравна служба и аптека в село Дъбравино.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: