Нарязаха палатките пред общината

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
09:48 / 28.12.2014
2535
Изгнилите палатки пред сградата на община Варна, които стоят там от февруарските протести в града през 2013 година, довели до свалянето на предишния кмет Кирил Йорданов, са нарязани с нож и захвърлени в калта. Това съобщи Теодор Николов от Отворения обществен съвет на протестиращите.

"Вариантите са два. Парчетата да се приберат и да се приключи с проточилия се във времето протест. Така обаче ще се загуби неограниченото право да се инсталират протестираща палатка и плакати пред сградата на общината, каквото беше издадено от бившия кмет Кирил Йорданов по време на февруарските протести", припомни Николов. Вторият вариант бил да се съберат пари за нова палатка и газ за отопление. В кръг около палатката можело да се монтира нов простир на срама с ламинирани снимки на всички управлявали досега партии и общински съветници във Варна, злоупотребили с властта. Николов предлага също 30 доброволци да пазят палатките и плакатите, като всеки дежури по едно денонощие в месеца, както и да започне подписка за референдум за смяна на системата на управление на Варна.

Сред коментарите на местните жители по ликвидирането на изгнилите палатки в градинката пред сградата на общината обаче има и такива, че това безобразие на пъпа на града трябвало да приключи отдавна. Коментира се също, че и грамадата от камъни след смъртта на самозапалилия се Пламен Горанов също трябва да бъде почистена. Още повече че за нея има проект за паметник, посветен на саможертвата на Пламен, който ще напомня за гнева на разбунтувалата се преди близо 2 години Варна.

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Ремонт на тръбата за Варна спира движението в ключов участък на А...
Супер новина за всички малчугани във Варна!
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).