Нашенка подмами американец с брак и го завлече с 5000 долара, сега ще си плаща

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
17:29 / 03.07.2020
2225
По време на  специализирана полицейска операция в община Завет под ръководството на Окръжната прокуратура в Разград е иззето злато и компютърна конфигурация от жена, разследвана за измама на чужд  гражданин, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна. 

Злато и компютърна конфигурация са иззети от дома на жена в село Брестовене, която е разследвана за измама на американски гражданин. С престъплението е причинена вреда на чужденеца в размер на 5000 долара. Измамата е извършена по позната и често практикувана схема в Лудогорието. При нея жени се свързват в социалните мрежи с мъже от различни страни. По време на интернеткомуникацията измамничките заявават желание за сериозна връзка и дори брак с непознатия. Когато стане дума за среща на живо, дамите започват да разиграват драматични сцени, като описват трудния си живот и безпаричието си. Тогава мъжете, кандидати за сериозна връзка с брак, започват да изпращат пари, докато не се усетят, че са жертва на измама.

Специализираната полицейска операция по противодействие на битовата престъпност и борбата с нарушителите по Закона за движение по пътищата започна рано тази сутрин в община Завет и село Прелез. С нея се цели да бъдат открити и предотвратени престъпления с акцизни стоки, както и да бъдат издирени и задържани лица, срещу които се водят по две и повече досъдебни производства.

Изградени са били три контролно-пропускателни пункта. До момента са проверени 288 души и 204 автомобила. Издирено е лице, обявено за общодържавно издирване. Образувано е било бързо производство за управление на МПС без свидетелство за правоспособност и са били съставени 15 акта за установяване на административни нарушения и 21 фиша.

В къща в село Прелез служителите на реда от ОД на МВР в Разград са  намерили 230 л алкохол без платен акциз.

Специализираната полицейска операция под ръководството на Окръжната прокуратура в Разград продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Изненада за варненци и гостите на града
Вижте какъв огромен хотел скоро ще бъде готов във Варна. Точно до...
Прекрасна новина за всички варненци!
Ето какво време ни очаква днес във Варна
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).