Насладете се на кандидатките за "Мис Варна"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
17:22 / 09.08.2018
14263
Поп звездата Михаела Филева ще зарадва с най–новите си хитове гостите на един от  най–престижните конкурси за красота в България – Мис Варна, организиран за тринадесета поредна година от агенция VIP Fashion Group. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 23.08 в зоната на Пристанище Варна -  пред клуб Senso. В ролята на водещ отново ще влезе всеобщият любимец – Ники Кънчев.

Подготовката за най–очакваното събитие в морската ни столица – Мис Варна 2018 вече започна, а 24– те красавици – претендентки за титлата, усилено се готвят за надпреварата. За всички момичета  е осигурен екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност. 

Много емоции и забавления за миските,  предизвикаха фотосесиите, реализирани по време на вълнуващ  круиз по Черноморското крайбрежие с кораба Фантазия, а фотообективите на фотографите - Боби Решовски и Веселин Тончев, запечатаха кадри от това незабравимо преживяване.

Преди броени дни приключиха и снимките на индивидуалните видео – визитки на участничките в конкурса, в които всяка една от тях споделя интересни факти за себе си. Натоварената им програма включва още  ежедневни репетиции, благотворителни инициативи, както и много забавления

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).