Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Неделчо Михайлов обяви приоритетите си за район "Приморски"
Автор: Пламена Николова 20:11 / 25.10.2019Коментари (3)3706
© Фейсбук
Неделчо Михайлов, лидер на Гражданската листа под егидата на Българска Демократична Общност във Варна и кандидат за кмет на район "Приморски", обяви приоритети си за управлението на района. В типичният за него емоционален стил, Михайлов сподели:

"Поех ангажимент да заявя моите идеи за управление на район "Приморски“. Съжалявам, че една част от тях чак сега ще направя обществено достояние, но най-много се лъже и краде "по време на война, след лов и преди избори“.

Първо : Районът е огромен. Трети по население в България. Жителите  му са  колкото на средно голям български областен център – 105 000 души по официално преброяване. Тук са повечето висши учебни заведения, повечето сериозни болници и училища. Морската градина, "Златни пясъци“, Виница… А по територия е втори. Следователно, трудно е да  обърнеш   внимание лично на  всеки един съгражданин. На това не означава, че районният кмет трябва да бъде невидим! Напротив. Ако бъда одобрен за тази работа от вас със сигурност ще бъда на разположение доста повече от 8 часа ден! 

Второ : Категорично ще се боря и ще успея да извоювам приоритетно отношение към този район. Няма как отношението към "Приморски“ да не бъде специално, след като повече от 30 процента от варненци живеят тук!

Промяната в отношението ще бъде въплътена и в сумите, които общината отпуска за озеленяване, осветление, сметопочистване и инфраструктурни ремонти.

Амбициран съм "Приморски" да разполага с далеч по-високи проценти и суми по договорите за озеленяване, осветление , почистване на района и преасфалтиране.

Трето : Инфраструктурата и малките улички ще са приоритетни. Аз живея на "Генералите“. Има места, където не е пипано от години. Затова акцентът ще падне върху ремонт на улиците, междублоковите пространства и нови паркоместа.

Сред важните теми, на които ще се акцентира в работата ми е изграждане на канализация в "Сотира“, "Свети Никола“, "Бриз“, "Траката“ "Ален мак“,  "Манастирски рид“, "Изгрев“.

Виница е другата "болка" – училище "Лилиев“ плаче за ремонт, малките улички и тук са в окаяно състояние.

Ако можем да кажем, че, благодарение на общината имаме налице няколко сериозни инфраструктурни обекта,  то в малките улички, междублоковите пространства нещата искат много работа и много инвестиции.

Четвърто : Административното обслужване. Една от причините да обичам Родината си и понякога да не долюбвам държавата е точно това. На всеки му се е случвало да кърши ръце пред всесилната бюрокрация.

Поемам ангажимента, че административното обслужване в район "Приморски“ ще добие усмихнато лице и нови измерения на ефективност!

Една "мека" забележка, която обаче за мен е много съществена и всъщност дава отправна точка за същността и разбиранията на моите опоненти за същността на професията, за която кандидатстват.

Видях доста публикации от кандидати за кметове на голямата Община Варна – с примерни заглавия " Моят план за Приморски“.

Уважения.

Не видях обаче нито един план от страна на моите опоненти за професията "районен кмет“.

И в това всъщност се състои голямата разлика между тях и мен!

Ако искате тих и послушен, невидим  кмет, създаден от партийната маса, който да чака подаяния от големия кмет и от общината – аз не съм вашият човек.

Ако ви е нужен амбициран, остър, действен човек, за когото всичко е лично – ще ме намерите в листата с кандидат-кметове.

С Бога напред!

Ваш: Неделчо Михайлов !"




Още по темата: общо новини по темата: 245
17.12.2019 »
16.12.2019 »
10.12.2019 »
04.12.2019 »
04.12.2019 »
30.11.2019 »
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 27.10.2019 г.
0
 
 
За застрояването на ,,Чайка" нищо не е казано.
0
 
 
Аз утре за него ще гласувам,не за крадците "ГЕРБ" и "БСП "!
Aнонимен
на 26.10.2019 г.
0
 
 
Адмирации към този истински голям Човек...! ... Мъдър , смел и с доста опит като ръководител ...! Винаги с лице към проблемите на хората и търсещ и намиращ разрешение на тях...! .. Най- искрени поздрави и ...Успех , г- н Михайлов !... Бъдете здрав и все така действен ....!... Бог да е с Вас ...и всички честни и трудолюбиви хора - угнетени от статутквото...!...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: