Недоволни цветари се събират пред офиса на "Пазари"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:27 / 20.04.2011
1157
Членове на сдружението на цветарите във Варна ще се съберат в 11 часа пред сградата на общинска фирма "Пазари". Всички търговци от премахнатия цветен пазар пред Районния съд ще поискат с кошница цветя диалог с прокуриста на "Пазари", съобщи председателят на местното сдружение на цветарите Росен Марков.

Търговците ще представят искането си в градинката пред съда да бъдат оставени 5-6 маси за продажба на цветя, а продавачите да се грижат за чистотата и озеленяването в района, обясни Марков.

Около 20 сергии от градинката пред Районния съд бяха разчистени наскоро по разпореждане на варненския кмет. Пространството около паметника на капитан Петко войвода бе почистено и облагородено, като идеята е районът да "светне" за честването на годишнината на първото тракийско дружество "Странджа". На 12 май тракийците ще отбележат 115 години от създаването на дружеството, а на тържеството се очаква президентът Георги Първанов.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Секира! 80 лева струва телешката пържола от 200 гр. на Морската г...
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Кирил Петков след катастрофата: Возих се на задната седалка в кол...
ОДМВР-Варна: Неправилна маневра и отнето предимство са причините ...
Пиарът на "Промяната" качи страшна снимка от мелето край Аксаково...
Пренасочват движението в посока Варна заради катастрофата с кола ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).