Нели, която се задуши заедно с мъжа си, зловещо предсказала смъртта си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:36 / 03.11.2016
6246
По някакъв странен и зловещ начин Нели, която се задуши в съня си, е успяла да предскаже смъртта си със снимка. Последната й профилна снимка във Фейсбук, която слага дни преди да умре, показва спящ мъж и жена.Харизматична, жена с вътрешна красота, която те озарява - така я описват всичките й приятели. Смъртта на младите съпрузи Нели и Емилиян потресе цялата страна и заради нелепия начин, по който си отиват. Още по-тъжното е, че заедно с тях си отива и нероденото им дете. Снимката, която Нели публикува на профила си във Фейсбук, е като пророческа.

Нели и Емилиян гостуват на хора, които са срещнали случайно край великотърновското село Хотница. Те ги канят да преспят у тях и през нощта младата жена и съпругът й се задушават от газовете, които влизат в стаята от печката. 

Дни след смъртта на Нели приятелите й продължават да се питат дали това наистина е тя и никой не може да повярва, че усмихнатото, красиво младо момиче вече не е живо. Може би, защото носи със себе си невероятна харизма и до последно не спира да споделя щастието си с другите.

Когато сключват брак през септември, Нели и Емилиян молят приятелите си да не им носят подаръци. Вместо това да купят или донесат детски книги, с които да направят дарение на нуждаещи се. Тогава невероятната история на двамата влюбени влиза в новините. И никой не предполага, че щастливата приказка ще има пренаписан и зловещ край.

Нели е известен фотограф, който се впуска и в каузи. Последната й е да участва в проект, който да покаже снимки на деца със синдрома на Даун, както ги нарича тя - децата слънца.

А ето как описва лятото си, последното лято, в което са се оттичали дните й: "Лятото е хамак. Венец на главата на момиче. Дървен кей. Домашна лимонада. Пясъчен дворец. Бебе в леген на тревата. Шарен пояс. Сапунени мехури. Прости мисли. Къси изречения. Песъчинки в леглото. Лунички. Коса, която съхне под слънцето. Топла кожа. Солена кожа. Докосване на топла кожа под хладни чаршафи. Кошница за пикник. Любов в купа сено. Цъфнал трендафил. Човекът с латерната в Стария Пловдив. Вечният гайдар в Несебър. Рибарска лодка. Каравана. Таратор. Брускети с босилек. Мента с тоник. Боса нова и фадо. Картичка от гръцки остров. Падащи звезди. Радио на батерии. Варене на сладко. Карти под асмата. Черги в реката. Прясно козе сирене. Розови домати. При баба и дядо на село. Улична глъч до късно. Лятото е безкрайност. Л като любов и Ято като полет. Безвремие. Без бряг..."

Източник: БЛИЦ


Виж коментарите (0)

Още по темата (5):
07.12.2016 Изложба в памет на Нели и Емо ще набира средства за Ина
03.11.2016 Детски книжки, а не подаръци искали за сватбата си задушилите се съпрузи от Варна
01.11.2016 Задушените Нели и Емилиян от Варна чакали дете, правили сватба през
септември
31.10.2016 Отравяне със серен диоксид причинило смъртта на варненското семейство
30.10.2016 Мистериозна смърт застигна младо семейство от Варна
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).