Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Невероятен напредък за боеца Ванко от Варна, битката за възстановяването му продължава!
Автор: Пламена Николова 10:02 / 29.06.2021Коментари (0)5793
© Фейсбук
Добри новини за боеца Ванко от Варна съобщиха негови близки в социалната мрежа, видя Varna24.bg. Детето, което претърпя ужасяваща автомобилна катастрофа и дълго време беше между живота и смъртта, днес се възстановява успешно, благодарение на всеотдайните грижи на своя баща Добромир Тодоров, организаторът на поредицата от благотворителни прояви Наталия Димитрова-Лазарова и всички благодетели, които дариха средства за лечението на детето в чужбина. 

"Здравейте, приятели и добродетели на Ванко!

С огромно вълнение и благодарност към всеки един от Вас, искам да Ви съобщя, че на 27-ми юни с Ванко пътуваме за Турция, за да започнем с първата от 6-те вливки на стволови клетки!

Искам да благодаря на Златина Никова, която съдейства с контакти и информация за клиниката в Турция, на Частни линейки - Варна и лично на Веско, който е винаги на разположение, когато става въпрос за транспортирането на Иван...

Благодаря Ви, от сърце!", сподели преди дни Добромир Тодоров, като публикува и клип, от който е видно подобрението на Ванко. 

"Сърдечни поздрави към всички добродетели от нашето борбено момче - Ванко и баща му Dobromir Todorov, които вече са настанени в хотел "Divan City" - Медиджикой, Истанбул. При пристигането им сутринта са направени PCR-тестовете и на двамата. Имат организирани трансфери от болница ЛИВ - Истанбул, към хотела и до болницата. На 29.06. - вторник в 8:30 часа ще проведат консултация с Проф.Ердал Карайоз.

В същия ден ще се направят изследвания и консултации с анестезиолог и невролог. На 30.06. - сряда, ще бъдат хоспитализирани и ще се направи първата, от 6-те вливки на Ванко. На 01.07.- ще бъдат изписани от болницата и ще пътуват обратно към България.

Благодарим на всички Вас, приятели и хора с големи сърца, защото благодарение на Вашата подкрепа и помощ, нашият герой има шанса да му се направят вливките!", сподели Наталия Димитрова-Лазарова. 

Varna24.bg припомня, че Иван Тодоров оцеля при зловещата катастрофа край Долище, в която загинаха неговите майка и баба, но остана дълго в будна кома в клиниката по неврохирургия към МБАЛ "Св. Анна", където бяха положени огромни грижи за него. След това с множество дарителски акции, които продължават и до сега на страницата "Заедно за Ванко", бяха събрани средства за транспортирането му до германската клиника, където той излезе от будната кома, започна да наддава на килограми, след което последваха множество операции и процедури за неговото възстановяване.

След 9 месечен престой, непрестанни грижи, терапии, рехабилитация, няколко операции и манипулации в Шьон Клиник Фогтаройт-Германия, Ванко се завърна у дома през септември 2020 г.




Още по темата: общо новини по темата: 22
20.12.2021 »
07.09.2021 »
02.04.2021 »
09.09.2020 »
13.03.2020 »
24.01.2020 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: