Нов административен ръководител на Районен съд – Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:22 / 03.11.2020
2807
Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет избра с пълно единодушие Магдалена Давидова – Янева за председател на Районен съд - Варна за идните пет години. Членовете на съвета изразиха категоричната си подкрепа и удовлетворение от представената концепция за работа на съда, личната й мотивация, както и от дадената от Общото събрание на съдиите в Районен съд – Варна, висока оценка за нейните качества.

Магдалена Давидова е родена във Варна. Завършва висшето си образование - специалност "Право" в юридическия факултет на Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий“.

Започва професионалния си път в съдебната система преди 19 години, именно в РС – Варна. Била е съдебен помощник в Окръжен съд – Варна, след което в продължение на 3 години е младши съдия в Окръжен съд – Разград и Окръжен съд – Варна. От октомври 2013 г. е съдия в Гражданско отделение на Районен съд - Варна, а от началото на 2018 г. и до настоящия момент е заместник-председател на съда.

Съдия Магдалена Давидова е преминала допълнителни квалификации и множество професионални обучения, организирани от Националния институт на правосъдието, Министерство на правосъдието и различни европейски програми в сферата на младежкото и детско правосъдие, европейското сътрудничество по граждански и търговски дела, насърчаване разрешаването на спорове чрез съдебни програми по медиация и др.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).