Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Нова беда споходи Стоян във Варна! Изгониха го от квартирата, защото дъщеря му е болна
Автор: Пламена Николова 11:42 / 26.09.2016Коментари (7)9490
© Varna24.bg
Ново нещастие сполетя 39-годишния Стоян Красимиров, за който Varna24.bg разказа и на когото стотици хора от Варна и цялата страна се втурнаха да помагат. 

Припомняме, че Стоян остана на улицата в началото на лятото и дойде във Варна от балчишкото село, в което живеели, без пукната пара и дрехи с двете си деца. 

Тръгнали голи и боси, след като съпругата му изгорила личните вещи и документи на тримата и забегнала надалече с друг мъж. След публикацията в нашата медия болния баща, който е с диабет и болно сърце, намери много приятели и добри хора му помогнаха с пари, дрехи, храна и лекарства.

Благодарение на събраните средства Стоян успя да наеме апартамент в новопостроена кооперация и предплати за покрива над главата си до края на годината. Репортер на Varna24.bg посети мястото и се увери, че Стоян и децата му са добре. Благодарение на публикацията синът му Кристиян намери работа в озеленителна фирма.

В края на лятото обаче момчето било съкратено заедно с други сезонни работници. Започнало работа в склад за безалкохолни напитки в село Тополи. Ставало в 5 часа сутринта и отивало на работа с желание. До деня, в който колегите му получили заплати, а на него не платили и стотинка. Наложило се баща му да ходи да потърси отговорност на работодателя му, защо само той е останал без пари. Заплашил да разобличи фирмата в медиите и тогава от там обещали в началото на следващия месец да му платят. След това се наложило момчето да си потърси нова работа.

Междувременно обаче хазяинът на Стоян, който не бил съвсем в течение на семейната драма, разбрал, че дъщеря му Милена е с умствена изостаналост, че на моменти буйства и все още ползва памперси. Заради това поставил ултиматум на Стоян да се изнесат от апартамента. Вместо да му върне остатъка от парите обаче, тарикатът удържал пари за изцапания матрак, за захабения мокет и за още какво ли не. Броил накрая стотина лева на Стоян и заявил, че сметките са уредени.
Тока се наложило болният мъж, който все още търси работа като нощен пазач, да събере багажа си и да се върне отново при баба Мадлен, която ги приютила при идването им във Варна. Както вече съобщихме, болната жена живее без ток от близо две години, но това не и пречи да бъде милосърдна и състрадателна. 

Сега Стоян, който отново е без средства, ще потърси съдействието от "Социални грижи", от където да го насочат къде може да настани за през деня болната Милена, за да може той евентуално да започне някаква работа. Мъжът заяви пред репортер на Varna24.bg, че е на предела на силите си и единствено отговорността към децата му го спират да не рухне напълно.



Още по темата: общо новини по темата: 4
31.05.2017 »
22.08.2016 »
17.08.2016 »
15.08.2016 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.10.2016 г.
0
 
 
Здравейте аз съм Мадлен жената която ги прибра след като ги изгониха миличките са в много тежко положение аз нямам сили и възможност да им помагам моля ви добри хора помогнете им да изкарат зимата нормално ,Стоян не знае че тайно намерих как да ви пиша отчаян е но се държи заради децата,добри хора ако можете да помогнете това е банковата му сметка BIC UNCRBGSF IBAN BG28UNCR70001522106591 СТОЯН КРАСИМИРОВ САКАЛОВ телефонът ми е 0876998717 БЛАГОДАРЯ ВИ
0
 
 
Да помогнат на този човек а не нс хиганите
0
 
 
Стига с тези роми! Те са си цигани!!!
Aнонимен
на 26.09.2016 г.
0
 
 
Грехота е да си подиграваш със хора в трудно положение!!!
0
 
 
Малоумни тарикати,ще работиш цял месец и ще мисли после да ти плати,идиоти - какъв бизнесмен си като се подиграваш с труда на момчето.Къде е инспекцията по труда- на сухо и топло Е нали , другите - идиоти и тарикати-първо говорят със собственика ,който няма и представа за бизнес ,после-по документи всичко наред-ЗА КАКВО ВИ ДЪРЖАТ САМО ЗА ПЕНСИИ в държавни хранилки,един работодател не сте хванали на тясно да си понесе отговорността-само лапат
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
Бум на коклюш в България
България в еврозоната
Смъртни случаи в България заради фентанил
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: