Новата Мисис Варна 2022 се казва Румяна Иванова

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
16:07 / 30.08.2022
6909
Новата Мисис Варна 2022 се казва Румяна Иванова. Тя получи специални подаръци от “Къща за кукли" и ръчно изработено златно бижу от Antiques & Gold Jewellery. 

Претендентките за титлата в първия патентован конкурс Мисис Варна се състезаваха за короната в три тура - спортно елегантни дрехи, официални рокли и тест за интелигентност. Изборът беше труден, тъй като претендентките за короната на Морската столица са уникални личности с различна и нестандартни професии.

Всяка от тях е майка, дама и утвърден специалист в сферата, в която се развива. В журито бяха утвърдени специалисти по женска красота, които Организаторите пазеха в строга тайна. Нямаше как да остане незабелязана изключителната Ирина Папазова, която със своят опит подпомагаше колегите си оценители. Кралица на Варна 2022г. Никол Иванова,която бе избрана преди по малко от седмица започна да работи по тежката си програма и също влезе в ролята на жури. ТВ водещият и ценител на женската красота Марио Ангелов също беше част от журито и не на последно място майсторката в грима Еманоела Карагьозова.

За настроението на гостите се погрижиха млади и талантливи личности като Георги Петранов - млад и талантлив китарист с тепърва проспериращо бъдеще в музиката. Мартин Петров от Аврора спрей арт, който нарисува 2 уникални картини с дарителска цел,която бе и водещата тема на събитието.

Сред гостите бяха още Станимир Статев и Никол Дончева, които са най-добрата двойка по спортни танци и са седемкратни световни шампиони за младежи.

Официалният гримьор на събитието бе Виктория Михайлова, а водещ на спектакъла беше Денислав Иванов.

Лице на Emanoela Make-up бе избрана Ева Чолакова. Лице на Avelin Management е Таня Колева. За втора подгласничка е избрана Десислава Борисова. Първа подгласничка е Яна Димитрова. Организаторката на конкурсът и единсвен лицензиант на Мисис Варна -  Ева Добрева обещава следващата година по- грандиозно шоу и повече изненади.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци трябва да знаят, че тази улица ще бъде затворена за опре...
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).