Нови трима съдии встъпиха в Апелативен съд Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:01 / 03.11.2008
8576
Павлина Димитрова, Анета Братанова и Петя Хорозова са новите съдии от Варненския апелативен съд, които встъпиха днес в длъжност на официална церемония.

Бившият зам. председател на Варненския окръжен съд /ВОС/ и ръководител на Наказателно отделение Павлина Димитрова има близо 18 години юридически стаж, като повече от 16 са в органите на съдебната власт. Тя е наказателен съдия с многобройна допълнителна квалификация и специализация в областта на наказателното право. Съдия Димитрова ще попълни редиците на Наказателно отделение на Апелативен съд Варна.

Досегашният ръководител на Фирмено отделение на ВОС съдия Анета Братанова е с 15 години юридически стаж, а от тях 13 в съдебната система. Специализирала у нас и в редица европейски държави по търговско и фирмено право, била е член на Работни групи по Мониторинг на внедряване на електронната система на Търговския регистър, на Правилника за дейността на съдебната администрация и др. Павлина Димитрова и Анета Братанова имат ранг на съдии от ВКС.

Бившият съдия от Търговско и фирмено отделение на ВОС Петя Хорозова, чийто юридически стаж е близо 15 години има 14 години работа в органите на съдебната власт и множество специализации в областта на търговското право. Съдиите Хорозова и Братанова ще постъпят в Търговско отделение на Варненския апелативен съд.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).