Новият шеф на полицията във Варна: Кметът ми нахвърли част от проблемите в града, трябва да заслужим заплатите си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
12:50 / 17.04.2015
1646
Първата кадрова промяна вече е факт - с комисар Пашов във Варна пристига и главен инспектор Николай Панчев - досегашен началник на охранителна полиция към СДВР, който ще оглави всички униформени полицаи в морската столица. На журналистически въпрос, към главен комисар Георги Костов, дали познава историята на варненската дирекция и "печалният опит от т. нар. "софийска бригада", която кадруваше преди 15-ина години във Варна, той обясни: "Няма наши и външни. Има можещи и неможещи, компетентни и некомпетентни".

При първото си изявление като директор на ОД на МВР във Варна комисар Даниел Пашов заяви: "Приех предложението, което за мен е сериозно предизвикателство. Добре дошли са тези служители, които си изпълняват задълженията, проявяват инициативност и упорство в борбата с престъпността на всички фронтове. Тези, които се справят, няма да останат незабелязани. В първата няколкоминутна среща с кмета Иван Портних той ми нахвърли част от проблемите в града. Надявам се с екипа ми да се справим, за да бъде доволна обществеността на Варна от работата на полицията и за да заслужим заплатите си".

Даниел Пашов е роден е през 1967 г. в Пловдив. Завършил е "Счетоводство и контрол" в УНСС, има и юридическо образование. Започва работа в МВР през 1993 г., заемайки длъжностите разузнавач, инспектор, началник на група, началник на сектор, зам.-началник на районно управление. През 2009 г. оглавява Осмо районно управление в София, а през 2011 г. - Първо районно управление. Женен е и има едно дете.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).