Ново кариерно изложение предстои във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:14 / 18.10.2022
983
На 20 октомври, четвъртък, стартира специализираният кариерен форум Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг за гр. Варна. Форумът ежегодно посреща над 100 компании изложители и очаква близо 2 500 посетители в 4 града и виртуално. 28 са компаниите във Варна, които ще дадат шанс на младите хора да се запознаят с пазара на труда и да открият своята нова/първа работа. Интересът от страна на компаниите към събитието в гр. Варна тази година е голям – капацитетът на залата за изложители в хотел Rosslyn Dimyat е пълен.

Форумът дава възможност на студенти и специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг индустрията, да се срещнат с компаниите лидери в секторите и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма.

Традиционно събитието е пресечна точка на бизнеса и младите хора в страната. За посетителите едно от най-големите и значими предимства на кариерните форуми е, че дават възможност да се срещнат на живо с представители на бизнеса, да намерят своето бъдещо работно място, да се ориентират на пазара на труда у нас и да получат съвети за успешната си професионална реализация.

Откриването на варненският форум ще се състои на 20 октомври в 10 часа в Хотел Rosslyn Dimyat. За официалният старт са поканени да присъстват представители на Община Варна и на Областна администрация Варна.

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.

Сребърен спонсор на събитието е LDC. Бронзови спонсори са Infineon Technologies, Blankfactor, Tick42 и Accenture.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).