Няколко блъснати пешеходци във Варна в рамките на часове

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:36 / 12.12.2017
2036
Вчера, около 09:30 часа, в гр. Варна, на бул. «Цар Освободител», е възникнало ПТП. По време на движението си, водачката на «Шкода» В.Д. (39 г.) от Варна блъска пешеходец, който пресича платното за движение на неразрешено за това място. Вследствие на инцидента 89-годишният мъж получава фрактури на ляв крак и лява ръка и е настанен за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Също вчера, около 11:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. «Мария Луиза» и ул. «Шипка», е възникнало ПТП. По време на движението си, при маневра за завой наляво, водачът на Л.А. «БМВ» А.А. (45 г.) от Варна блъска пешеходка, която пресича платното за движение на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента 63-годишната жена получава контузия на крак, прегледана е и освободена без опасност за живота.

Вчера, около 17:50 часа, в гр. Варна, на ул. «Атанас Москов», е възникнало ПТП. По време на движението си, водачката на Л.А. «Ситроен» М.Й. (52 г.) от Варна блъска пешеходец, който пресича платното за движение на неразрешено за това място. Вследствие на инцидента 49-годишният мъж получава фрактура на ребра и контузии, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).