Няма промени в директорския борд на МБАЛ "СВ. Анна“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:56 / 04.04.2017
1240
Нямо промени в състава на Съвета на директорите на МБАЛ "Св. Анна". На проведеното днес Общо събрание на акционерите на многопрофилната болница, г-н Кирил Кирилов - представител на Министерството на здравеопазването, акционер в здравното заведение със 72%, оттегли от дневния ред точката за смяна на управляващите лица. В резултат на това МБАЛ "Св. Анна" ще продължи да се ръководи от Съвет на директорите в състав - доц. д-р Боряна Върбанова, д-р Гален Шиваров и д-р Николай Коларов - изпълнителен директор.

Приоритети в работата на ръководството ще бъде продължение на изпълнението на програмата за устойчиво развитие на здравното заведение. До следващото редовно Общо събрение на МБАЛ "Св. Анна", което е планирано за юни, бордът ще трябва да предостави на Министерството на здравеопазването конкретни цифри и разчети, свързани със заложеното в програмата разширение на отделенията по ортопедия и травматология, педиатрия, вътрешни болести, УНГ, както и за предвидените ремонти на родилно отделение, неонатология и клинична патология.

Конкретните разчети ще станат факт след анализ на промените в заплащането на клиничните пътеки, въведени след подписването на новия рамков договор, както и след яснота по заплащането от страна на здравната каса на дължимите за извършени дейности от предходните години над 600 000 лева, заяви изпълнителният директор на МБАЛ "Св. Анна" д-р Николай Коларов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).