ОДК - Варна ще проведе седми пореден Открит педагогически съвет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:56 / 22.02.2016
617
На 24 февруари, от 14.00 ч. в хотел "Лонгоз", СОК "Камчия", ще бъде проведен седмият пореден открит педагогически съвет на Общински детски комплекс - Варна. Темата тази година е "Ролята на обучението в школите при ОДК за възпитанието и кариерното развитие на младите хора".

Да вземат отношение с доклади и да участват в дискусията по темата на форума са поканени да присъстват представители на местната власт, експерти от РИО-Варна, педагози, психолози, родители, общественици.

С доклади по темата ще участват ръководители на школи и състави от направленията "Наука", "Изкуство" и "Спорт", чиито възпитаници са реализирани професионално, благодарение на обучението и възпитанието, което са получили във формациите на Общински детски комплекс-Варна. Участието на учителите с доклади е част от квалификационната програма на ОДК. Някои от акцентите в докладите са: "Кариерни умения"; "Влиянието на многообразието от формите на обучение във ВДЮО за нравственото и професионално развитие на участниците в състава"; "Кукленото изкуство- магия на детството"; "Моята визия за ролята на професионалното ориентиране"; "Християнството в съвременното образование"; "Ролята на обучението в направление "Спорт" към ОДК за възпитанието и кариерното развитие на младите хора"; "Пътуващият човек"; "Някои аспекти в обучението по Гражданско образование за професионалната ориентация на учениците"; "От любителското към професионалното. ДЮТ "Златното ключе"; "Развитието на креативността в школите по изкуства - добра основа за кариерно израстване".

Гостите на форума ще видят изпълнения на кандидат-студенти от ДЮТ "Златното ключе" и бивши възпитаници на Варненска детско-юношеска опера, които продължават по пътя на оперното и театралното изкуство.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).