Областна администрация се включи в кампанията "Да изчистим България"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:45 / 21.09.2011
1151
Областна администрация Варна вече е част от инициативата "Да изчистим България". Това стана благодарение на активността на организаторите на кампанията и готовността на държавната структура в града да работи, мотивира и привлече доброволци за осъществяване на начинанието. Лицата на кампанията за Варна, добре познатите волейболисти Борис Янков и Юли Василев връчиха на областния управител Данчо Симеонов официалния флаг, удостоверяващ присъединяването на Областна администрация Варна към инициативата.

Той вече е поставен на подходящо място в сградата на администрацията. Екипът на Данчо Симеонов вече има опит в подобни прояви и желание да продължи в тази насока. Съвместно с водолазното сдружение "Блексий дайвинг Одесос" администрацията възнамерява да организира почистване на морското дъно в непосредствена близост до потопения наскоро бивш правителствен самолет, който се използва като туристическа атракция. "Освен това имаме намерение да се изгради подводен аквапарк, като част от възможностите за привличане на повече желаещи да се гмуркат под водата. По този начин и администрацията и водолазите искат да акцентират върху чистотата на морето и опазването на неговите обитатели.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).