Община Варна плаща 5 млн.лв. за консултантски услуги

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:43 / 22.05.2018
1602
Община Варна ще плати 5 млн.лв. за консултантски услуги, научи Varna24.bg от обявена обществена поръчка на тема "Консултантска услуга по чл.166, ал.1 от Закон за устройство на територията за нуждите на община Варна".

Предметът на настоящата обществена поръчка е "Консултантска услуга по чл.166, ал.1 от Закон за устройство на територията за нуждите на община Варна ", а именно: Извършване на оценка за съответствието на инвестиционни проекти, съгласно ЗУТ; Проверка на количествени сметки към проект; Участие на консултанта в експертни или други съвети; Упражняване на строителен надзор, съгласно чл.166, ал.1, т.1 от ЗУТ;

Отчитане хода на изпълнение на строежи и на извършени СМР (изготвяне на месечен или извънреден доклад; проверка и одобряване на месечните доклади на изпълнителя на строеж; изготвяне на протоколи от работни срещи с участниците в строителството; проверка и удостоверяване на количеството и стойностите на извършени СМР за изпълнение на строеж и др.); Изготвяне на технически паспорти на нови строежи, Обследване и изготвяне на технически паспорт на съществуващи строежи; Изпълняване функциите на координатор по безопасност и здраве, съгласно изискванията на  Наредба №2 от 2004г. за минималните изисквания за здравословни и безопасни условия на труд при извършване на строителни и монтажни работи; Изготвяне на окончателен доклад, съгласно чл. 168, ал.6 от ЗУТ; Извършване на дейността технически контрол по част "Конструктивна“; Упражняване на строителен надзор по време на отстраняване на проявени скрити дефекти през гаранционните срокове; Изпълнение на всички останали задължения на консултанта, предвидени в договора за изпълнение на обществената поръчка и приложимите законови разпоредби.

Стойността на поръчката без ДДС е 5 000 000 лв.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).