Община Варна подпомага мобилната работа с децата и семействата в риск

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:12 / 28.04.2016
686
Община Варна подпомага прилагането на мобилния подход за работа с млади хора в риск като финансира проекти на неправителствени организации за превенция на трафик на хора и на ХИВ/СПИН. 

Освен това администрацията осигурява на НПО-тата безвъзмездното ползване на материална база и обучава експерти от различни институции и организации, за да гарантира комплексната им работа за превенция на рисковото поведение. Това обяви Светлана Коева, директор на дирекция "Превенции" към Община Варна, по време на конференцията "Мобилен подход за работа с млади хора в риск и с техните семейства".

Организатори на проявата бяха социална асоциация "Св. Андрей" и сдружение "Съучастие" в партньорство с Община Варна. Участваха Тодор Иванов - зам.-кмет, Адриана Григорова - директор на дирекция "Социално подпомагане" - Варна, представители на НПО, ползващи мобилен подход за работа с млади хора - социална асоциация "Св. Андрей", сдружение "Съучастие", фондация "За по-добро психично здраве", фондация "SOS-семейства в риск", сдружение "Каритас"-Русе, сдружение "Клуб на НСО" - Търговище и др.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).