Община Варна с приз за цялостен принос в развитието на морския регион

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:28 / 21.08.2018
5174
Най-мащабният форум за развитието на морския регион отличи инвестициите и иновациите от най-северната до най-южната точка на родното Черноморие, съобщава ВИП Комюникейшън. Събитието се състоя в царската градина на луксозния комплекс Аргищ Партез в Златни пясъци.

Фокусът на Морските Оскари бе поставен върху професионализма и качеството на морските услуги, иновативните проекти на бизнеса и социалните дейности в региона. Партньорите на конкурса отчитат, че родното Черноморие далеч не е само алкохолен туризъм и шумни курорти, оценките на чуждите туристи за морските ни хотели са все по-високи, а разнообразието на туристическите продукти отговаря на изискването както на високобюджетните, така и на нискобюджетните гости на Черноморието.

В празничната програма гостите аплодираха звездата от "Черешката на тортата" Галиана Арсова, музикалната сензация и носителка на Гранд При от фестивалите в Германия и Италия София Иванова и струнно трио МАГНИФИКА.

Специални гости на събитието бяха директорът на дирекция Туризъм в община Варна - Младен Стоянов, Едуард Аветисян - собственик на луксозния комплекс Аргищ Партез, Максим Секов - управител на луксозния комплекс Терма Палас в Кранево, Йордан Куванджиев - изпълнителен директор на мащабния проект GREEN LIFE в Созопол, Явор Свещаров - собственик на Скай Кетъринг, бизнесменът-благодетел Методи Трохаров - собственик на хотелски Блу Ориндж в Созопол, строителният бос Тома Томов - собственик на отличниците в Букинг Оазис Дел Сол и Томас Резиденс, Веселин Чавдаров - генерален директор на апарт-комплекс Оазис Бийч Клуб, Силвия Руменова - главен мениджър на термалния комплекс Аквахаус в Св.Св. Константин и Елена, Елисавета Петкова - управител на легендарния хотел Астория в Златни пясъци, Теодора Шопова - мениджър на хотел Рибарска среща, Розалина Крайсъл - управител на "Меркурий – 97“, Павел Шайгаровски - мениджър маркетинг и продажби в хотел Мадара в Златни пясъци, Даниела Иванова - управител на луксозен комплекс Аргищ Партез, Румен Николов - маркетинг-мениджър на Влас.ком, както и завърналата се от Монако единствена българка, носителка на почетния медал на кметството в кралството - мисис България Ана Иванова.

Наградите връчваха партньорите на престижното събитие - президентът на Варненска търговско-индустриална камара Иван Табаков, главният секретар на Варненската Туристическа камара - Севдалина Чакърова, главният секретар на Ротари Клуб Самоков - Петрун Вардаров, директорът на Алианс Франсез Варна - Милена Ангелова, както и председателят на варненския клон на Българската Хотелиерска и Ресторантьорска асоциация Павлин Косев. Награди връчваха също мадийните партньори на събитието и управляващият съдружник на организаторите ВИП Комюникейшън - Дончо Георгиев.

Ето и призьорите на четвъртото издание на Морските Оскари:

Цялостен принос в развитието на морския регион - Община Варна

Събитие на годината - "Европейски морски ден“, организатор "Меркурий-97 ЕООД"

Атракцион на годината - Ледена пързалка "BLACK SEA ICE ARENA", Кранево

Здраве и красота - Аквахаус Термал & Бийч, КК Св.св. Константин и Елена

Най-предпочитан ваканционен жилищен комплекс - АРГИЩ ПАРТЕЗ, Златни пясъци

Лидер във ваканционния морски туризъм - Комплекс "Оазис Бийч Клуб" Лозенец

Инвестиции и иновации - ХОТЕЛ ASTORIA Златни пясъци -

Най-добър жилищен морски проект - ХОРИЗОНТ, КК Свети Влас

Лидер в Хотелиерство и мениджмънта - Методи Трохаров, хотел Блу Ориндж - Созопол

Мениджър на годината - Биляна Белчева, хотел Мирамар - Созопол

Най-предпочитан инклузив хотел-апарт комплекс - ТОМАС Резиденс, Царево

Най-предпочитан новооткрит хотел на първа линия - Оазис дел Сол, Лозенец

Най-добър 4-звезден семеен хотел - Хотел МАДАРА, Златни пясъци

Най-добър 3-звезден семеен хотел - Хотел РИБАРСКА СРЕЩА, Царево

Благотворителност и социални дейности - Методи Трохаров, хотел Блу Ориндж Созопол

Лидер в Услугите - Скай Кетъринг, Варна

Плажен ресторант- Del Mare, Созопол

Плажен бар "БОТЪЛ", Созопол

Плажен Клуб Green Life Smoki Beach House, Созопол

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).