Община Варна ще разясни за новото работно време на "синя зона"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:48 / 26.06.2022
11154
Утре ще се проведе пресконференция по повод новото работно време на “синята зона", съобщиха от Община Варна. Както вече информирахме на първи юли влиза в сила решението на Общинския съвет за платено паркиране в "синя зона" и през почивните дни. 

Причината за това е, че в събота и неделя няма свободни паркоместа, с въвеждането за зоната ще се освободя такива. Автомобилите ще ползват зоната за платено паркиране цял ден срещу 16 лева, като плащането ще се осъществява чрез мобилното приложение varnaparking.bg, обясниха от общината.

Подготовя се разширяване на обхвата платеното паркиране и въвеждането на "зелена зона". Предстои провеждане на процедура по избор на изпълнител за ремонтните дейности и полагане на маркировката. Цената за кратковременно паркиране ще е същата – 1 лв., като в "зелена зона" разрешеният престой ще бъде максимум 5 часа.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).