Общината продаде 2.4 декара от Морската градина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (24)
11:05 / 21.02.2011
8213
Община Варна продаде самосрутраващата се къща с двор от 2,4 декара в Морската градина във Варна. Фирмата "Зърнени храни" Силистра е спечелила конкурса за имота, потвърди шефът на общинската дирекция по собственост Теодора Трендафилова.

Другата фирма участник, собственост на общинския съветник Веселин Марешки, е отпаднала от надпреварата заради неизрядни документи.

Къщата е продадена срещу сумата от 1,4 млн. лв. Имотът се намира на едно от най-атрактивните места в Приморския парк - до Делфинариума. Той представлява самосрутваща се сграда от 145 квадратни метра, в лошо състояние, и двор с обща площ от 2400 квадрата.

Сделката е на принципа на публично-частното партньорство. Новият собственик ще получи нотариалния акт за имота едва след като изгради пристройка за две групи плюс басейн и физкултурен салон към съществуващата забавачка "Ален мак" в кв. "Чайка".

Източник: Dnes Plus


Виж коментарите (24)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).