Общински детски комплекс открива новата учебна година

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:25 / 24.09.2019
2133
ЦПЛР - Общински детски комплекс, гр. Варна ще открие официално новата учебна година от 11 ч. на 28.09.2019 г. За всички официални гости, деца и родители ще бъде изнесена кратка музикално-артистична програма в двора на ОДК (Варна, ул. "П. Каравелов" №3а). Зад микрофоните ще застанат изявени възпитаници на ОДК, които през годините са били носители на редица международни, национални и регионални отличия от различни конкурси и фестивали. ЦПЛР – ОДК, гр. Варна е най-големият център в страната. Той предлага на децата на морската столица обучение през свободното време в 30 школи, състави и формации, които са в направленията “Наука", “Изкуство" и “Спорт". Някои от школите са с над 65-годишна история и традиции. В тях са открили таланта си много именити родни актьори, музиканти, хора на науката и спортисти.

Веднага след официалното откриване на новата учебна година, гостите ще могат да разгледат в сградата на ОДК и изложба с фотографии, която проследява богатата палитра от дейности, които осъществява институцията. Автор на кадрите е Емилиян Ялъмов, който само в рамките на предходната учебна година е запечатал с камерата си повече от 100 културни събития и спортни активности с участие на деца и преподаватели от школите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).