Обучават безплатно по предприемачество във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:52 / 06.03.2023
834
Стартира ново обучение по предприемачество по проект ''Start2UP - Подкрепа за стартиране и развитие на собствен бизнес", съобщиха от Регионалната агенция по предприемачество и иновации - Варна (RAPIV), научи Varna24.bg.

Обучението е безплатно.

Групите ще бъдат от по 10 души, като на най-успешните трима участници се предлага личен ментор, а на останалите - консултации по различни теми, свързани с тяхната бизнес идея или бизнес.

Проектът е финансиран по програма на Фондация "Тръст за социална алтернатива“, като двете групи са във Варна. Първата група стартира на 11 април, а втората на 9 май 2023 година. Местата са ограничени. Лекторите са експерти и представители на бизнеса, които ще спомогнат на обучаемите да развият своя бизнес идея.

Заявки за включване в обучението се приемат на https://forms.gle/NWm2PGUa4Y9zSiNb6. Повече информация всеки желаещ може да получи на тел.: 052/ 802 163.

РАПИВ е сдружение с нестопанска цел, създадено през 2002 г., осъществяващо дейност в обществена полза, което има за цел да стимулира регионалната икономика чрез развитие на предприемачеството и иновациите. Членовете му включват представители на четирите типа организации - централна и местна администрация, академични и научни институции, неправителствени организации, фирми, както и физически лица.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна вече е с по-малко население от Пловдив
Коцев след срещата с ВиК - Варна и най-големите пътни строители: ...
Новата чешма на "Дом Младост" е почти готова, вижте я
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).