Обявиха "Св.Св. Константин и Елена" за най-скъпия курорт

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:37 / 21.07.2015
1779
Направили сме извадка на това какви са цените на принадлежностите на плажовете, каквито са ни представени до момента и на нас. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова по време на пресконференция за представяне на резултатите от проверките за спазване на изискванията на Закона за устройство на Черноморското крайбрежие по отношение управлението на плажните ивици, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Най-скъпо в момента по данни на нашите проверки е в курортите "Св. Св. Константин и Елена" и "Св. Илия". Най-евтино е на къмпинг Китен, където чадър и 2 шезлонга струват 10 лева. Имаме детайлна информация", заяви Павлова. Тя обясни, че средните цени за чадъри и шезлонги са между 3 и 8 лева.

Във връзка с обявените цени от концесионерите, които се предоставят до МРРБ Павлова подчерта: "Тази информация ние ще я качим на нашия сайт, за да знаят всички плажуващи какви са цените. Ако има проблеми имаме e-mail за жалби, свързани с всички тези нарушения и изисквания. На разположение сме да извършваме проверки".


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Откриха мъртъв изчезналия журналист от Варна!
Изчезна известен журналист във Варна. Търсят го
Проблем: Положиха асфалт на мястото на смъртоносната катастрофа с...
Много плажове във Варна може да останат неохраняеми, каква е прич...
Апелативният съд гледа мярката на тъщата на Пейо Пеев
Ремонт на тръбата за Варна спира движението в ключов участък на А...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).