Очакват рекорд на варненското летище

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:34 / 11.08.2016
1093
"Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" посрещна днес едномилионния пътник на летище Варна за 2016 година.
През тази година знаковият гост на летището пристига с близо половин месец по-рано от 2015-та.

Михал Масне пристигна във Варна с полет на полската авиокомпания Enter Air от Катовице и бе посрещнат от Главния изпълнителен директор на Фрапорт Туин Стар, Улрих Хеппе, и директора на летище Варна, Димитър Костадинов.
Михал идва в България за първи път и заедно с приятелката си Доминика ще отседне в хотел в курорта "Св.Св. Константин и Елена" за седмица.

Михал е на 27 години и работи като конструктор, а приятелката му е студентка по Финанси.

Двамата споделиха пред посрещачите, че са избрали българското Черноморие заради хубавото време, морето, добрите цени, сигурността и добрите коментари на полските туристи за дестинацията.

Специална изненада за всички туристи, пристигащи на летище Варна в този час, бяха стотици плажни топки - подарък от Фрапорт Туин Стар, с пожелание за весела ваканция на красивото българско Черноморие.

По традиция едномилионният пътник на летището бе посрещнат с тържествена церемония и получи много подаръци, както от Фрапорт Туин Стар - оператор на летище Варна, така и от Duty Free оператора Nuance, и от аквапарк "Акваполис" - Златни пясъци.

Гостът бе отведен към хотела, в който ще бъде настанен, със специално брандиран за събитието Мини Купър.
През тази година летище Варна обслужва полети от шест полски дестинации: Катовице, Варшава, Познан, Вроцлав, Гданск и Краков, а полските туристи бележат близо два пъти увеличение спрямо миналата година. От началото на годината до сега на летище Варна са обслужени над 80 000 пътници от и за Полша.

Очаква се общият ръст на обслужените пътници за 2016 година на летище Варна да бъде около 20%, което е рекорд за последните 10 години.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Варна на второ място по заплати в страната
Важна заповед от кмета на Варна! Който я наруши - може да отнесе ...
Експерт от Варна: Язовир Елешница е в опасност, трябват спешни ме...
Близо 100 деца от цяла България бяха отличени в конкурса "Детско ...
За първи път: Пуснаха автобусни курсове тип "шатъл" във Варна
Община Варна се самосезира по сигнали на граждани за косенето на ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).