Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Официално: Четвъртък е учебен ден за всички във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 17:07 / 20.01.2010Коментари (133)23020
© Impact Press Group
Пред общината се чисти, но в останалата част на града тротоарите са затрупани
Кризисният щаб към Община Варна взе официално решение от утре, четвъртък, учениците да се върнат по класните стаи, научи Varna24.bg. Според тях обстановката е тежка, но не възпрепятства учениците да стигнат до класните стаи. Училищата също имат капацитет да осигурят нужните за учебния процес температури в стаите.

Много от учениците и родителите обаче са на противоположното мнение. Според тях пътищата са в лошо състояние, много от тротоарите и пътеките са в дълбок сняг и децата газят в него и почти сигурно ще се разболеят, ако се намокрят. Освен това почти никъде по кварталите тротоарите не са почистени и учениците вървят по тротоарите. Любопитно е, че в Община Балчик именно поради тази причина обявиха неучебен ден - поради опасността за вървящите по почистеното улично платно, вместо потъналите под 40 см сняг тротоари. Администрацията на Община Варна изглежда е на друго мнение и опасност за деца, вървящи по тротоара няма.

В редакцията на Varna24.bg постоянно получаваме сигнали от кварталите, където не само тротоари, а и вътрешно квартални улици са затрупани от сняг и по нищо не личи да са почиствани. Трагична е ситуацията и с по-далечните квартали, като Виница, или вилните зони, до които достъпа е почти невъзможен.
Съвет на Varna24.bg, към учениците: Утре носете термометри в училище.


 




Още по темата: общо новини по темата: 294
01.02.2010 »
01.02.2010 »
01.02.2010 »
31.01.2010 »
30.01.2010 »
30.01.2010 »
предишна страница [ 1/49 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
" .. нормалната температура е -20 до -30. там не учениците, а на децата не ходят на детска градина когато стане -45, иначе учениците продължават ;) " Абе Венци недей да знаеш много , щото трябва да си някъф мазохист на -45 градуса да кибичиш по спирките за да стигнеш до даскало .... за такива многознайковци като теб ще ви улесня на бързо.. половиния ми клас са болни , а другите полуболни ... т.е стаите не се проветряват заради студа ии всички кихат кашлят .. е как няма да са болни ... значи трябва всички да се разболеем да даваме по 100 лева за лекарства,че да ни пуснат в грипна ?? Така че не се правете на много остроумни .. и си спестявайте неуместните коментарчета !!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
Абе като все казвате "АЗ КАТО БЯХ УЧЕНИК..." ами и майка ми като е била ученичка е имало режим на тока и водата ама сега няма нали???? И какво излиза,че като сте били ученици сте ходили на дск всеки ден...дори когато е зафучало...вей ...,вали...,гърми...,трещи.....ами да :D .....Айде сега едно времи си е едно време....Сега е друго.....КОТО Е ИМАЛО РЕЖИМ НА ТОКА ПО ТВОЙТА "ХУБАВА" ЛОГИКА ВЕНЦИ И СЕГА ЛИ ТРЯБВА ДА ИМА....??? ЯяЯяяЯяяя къш ;) и не се бъркай където не ти работа ;)
+5
 
 
Венци Мухтаров ОМСК си е ОМСК Варна си е Варна ... те като ходят на даскало на - 50 градуса поне училищата им със сигурност осигуряват нормална температура...А тук в Варненските разбити училища при 15 градуса вън вътре е 10,затова не сме доволни,защото немогат дори училищата да осигурят нормална температура за работа за учениците си .. щот всички са на делегирани бюджети...Като толкова обясняваш и ни сравняваш с ОМСК вземи зареди с твои пари парното на някое училище .. !!!!!
+3
 
 
Мрънкалници каза хаха как се виси по 30-40 мин за един автобус в тези минусеви температури .Да дойде кмета да виси поспирките 1!!!!
gledam macha na svetovnoto - golqma skuka
на 20.01.2010 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+3
 
 
Една нова песничка Варна,Снегъът,тъпият ни кмет
+5
 
 
Аз попринцип харесвах Кирил Йорданов ! Вече обаче не ! Харесвах го , винаги подрекпяше нас децата ! Пълен кавал ! Мн ме разочарова ! Пред нас има преспи по високи от мен ! Как да изляза ! Как Да отида на училище !! Да дойде Кирката да ме вземе от нас ! Ето ви качихме снимка ! Кирил - Цървул ! Дано да осъзнава , че ние сме бъдещето на Варна , и да разбере , че няма да си дадем гласовете за него ;) От Силвио , Ростислав , Пешо и Кико :)
+5
 
 
Много хубаво. Браво на кмета ни Кирчо Мастиката, че така добре свърши работата с почистването на града. Че и с цялото си нахалство в интервю пред варненската телевизия, каза че е доволен от обстановката. Нищо,че до вчера не бяха проходими владиславовските улици. А вече иска да сме на училище. Нека той да си кара общинския Мерцедес и да не му пука за сагражданите му. И да не забравяме все пак, че играе с ТИМ.
+4
 
 
Добър вечер, на всички варненци! Просто съм в недоумение как нашият така "съобразителен" и "грижовен" кмет може да твърди всичко това..че улиците са били почистени..хмм..може и да е така, но не навсякъде..аз както съм от Аспарухово мене пита ли ме някой как ще стигна утре рано сутринта до спирката..само главния бул. "Народни Будители" и по-големите улици са почистени, ами аз както живея в по-малка и по-забутана уличка..Вличко е заледено! Днес ми се наложи да отида до съседите, които са на 10 м от нас..за тези 10 м аз на 2 пъти се подхлъзнах, но за щастие не паднах.. Ами утре, рано-рано сутринта в този тъмник (както и не ни е осветлена улицата..още в началото на дек. месец стана голяма авария и всички осветлителни тела не работят..така и така никой не е дошъл все още да оправи този проблем..нищо че съобщавахме суматий пъти на кметът на Аспарухово).. Аз и без това съм болна, но утре имам класно и не мисля да го пропускам.. Но може и да се наложи, ако родителите ми не ме пуснат.. Това за мен просто е ГАВРА!! Апък да не говорим за температурите навън и в класните стаи, при положение, че съм обедена, че парното не е работило през тези два дни, в които уж ни пуснаха ваканция.. Температурата в стаите няма да навиши 16-17 градуса.. Не знам.. Просто нямам думи.. Сега като ни карат в този студ да ходим на училище и здравите другата седмица ще са суполиви и ще бухат, като мечки..
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Парламентарни избори 2024
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: