Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Официално: Четвъртък е учебен ден за всички във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 17:07 / 20.01.2010Коментари (133)23063
© Impact Press Group
Пред общината се чисти, но в останалата част на града тротоарите са затрупани
Кризисният щаб към Община Варна взе официално решение от утре, четвъртък, учениците да се върнат по класните стаи, научи Varna24.bg. Според тях обстановката е тежка, но не възпрепятства учениците да стигнат до класните стаи. Училищата също имат капацитет да осигурят нужните за учебния процес температури в стаите.

Много от учениците и родителите обаче са на противоположното мнение. Според тях пътищата са в лошо състояние, много от тротоарите и пътеките са в дълбок сняг и децата газят в него и почти сигурно ще се разболеят, ако се намокрят. Освен това почти никъде по кварталите тротоарите не са почистени и учениците вървят по тротоарите. Любопитно е, че в Община Балчик именно поради тази причина обявиха неучебен ден - поради опасността за вървящите по почистеното улично платно, вместо потъналите под 40 см сняг тротоари. Администрацията на Община Варна изглежда е на друго мнение и опасност за деца, вървящи по тротоара няма.

В редакцията на Varna24.bg постоянно получаваме сигнали от кварталите, където не само тротоари, а и вътрешно квартални улици са затрупани от сняг и по нищо не личи да са почиствани. Трагична е ситуацията и с по-далечните квартали, като Виница, или вилните зони, до които достъпа е почти невъзможен.
Съвет на Varna24.bg, към учениците: Утре носете термометри в училище.


 




Още по темата: общо новини по темата: 294
01.02.2010 »
01.02.2010 »
01.02.2010 »
31.01.2010 »
30.01.2010 »
30.01.2010 »
предишна страница [ 1/49 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ТВД от Варна
премахни филтъра

+4
 
 
Добър вечер, на всички варненци! Просто съм в недоумение как нашият така "съобразителен" и "грижовен" кмет може да твърди всичко това..че улиците са били почистени..хмм..може и да е така, но не навсякъде..аз както съм от Аспарухово мене пита ли ме някой как ще стигна утре рано сутринта до спирката..само главния бул. "Народни Будители" и по-големите улици са почистени, ами аз както живея в по-малка и по-забутана уличка..Вличко е заледено! Днес ми се наложи да отида до съседите, които са на 10 м от нас..за тези 10 м аз на 2 пъти се подхлъзнах, но за щастие не паднах.. Ами утре, рано-рано сутринта в този тъмник (както и не ни е осветлена улицата..още в началото на дек. месец стана голяма авария и всички осветлителни тела не работят..така и така никой не е дошъл все още да оправи този проблем..нищо че съобщавахме суматий пъти на кметът на Аспарухово).. Аз и без това съм болна, но утре имам класно и не мисля да го пропускам.. Но може и да се наложи, ако родителите ми не ме пуснат.. Това за мен просто е ГАВРА!! Апък да не говорим за температурите навън и в класните стаи, при положение, че съм обедена, че парното не е работило през тези два дни, в които уж ни пуснаха ваканция.. Температурата в стаите няма да навиши 16-17 градуса.. Не знам.. Просто нямам думи.. Сега като ни карат в този студ да ходим на училище и здравите другата седмица ще са суполиви и ще бухат, като мечки..
+5
 
 
Искам да знам тези ,които не могат да карат ски- как да стигнат до училище.Може пред община Варна да е почистено, но по малките квартални улички не е.Преспите сняг са ми до колената. Лично аз не разбирам това решение утре да се ходи на училище.Според мен положението нито се подобрило ,нито се е влошило. Снегът който е в много голямо количество не се стопил , но не са го и почстили.Сигурна съм ,че не само аз съм недоволна.А почти всички варненци.Искам да знам кой ще ми гарантира , че мога да отида на училище невредима и ,че ще се върна невредима. Снегът е затрупал много дълбоки дупки. Това не е нормално да се страхувам да направя една крачка.Колите немогат да се помръднат.Ами тези който живеят в квартал Аспарухово или Владиславово. Трябва ли родителите да се притесняват и да избират пред образованието и пред здравето на своите деца.
+3
 
 
утре само 50 % 6а са на даскало то и аз де щотото наще не дават да остана :@
+8
 
 
АКО 30 % ОТ ВАРНЕНСКИТЕ УЧЕНИЦИ НЕ ОТИДАТ НА УЧЕЛИЩЕ В ЧЕТРВЪРТАК ЩЕ ПУСНАТ ГРИПНА ВАКАНЦИЯ!!!
gledam macha na svetovnoto - golqma skuka
на 20.01.2010 г.
-10
 
 
да се плюе е най лесно. особено когато нямаш представа за цялостната картина. дай ся зарад мързеливите ви задници да се обяви бедствено положение, зада може официално да не ходите на училище !!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: